Marianne Thorhauge

Jeg er uddannet sygeplejerske og holistisk massageterapeut. Massage-uddannelsen tog jeg fra 2010-2014 på Skolen for kropsbehandling i Lyngby. Underviseren, Robie Vensuela er utroligt inspirerende og dygtig, og underviser i både fysiurgisk og holistisk massage. Jeg valgte den holistiske, da jeg synes det er interessant at det fungerer så godt uden at gøre ondt. Jeg brænder fortsat mest for denne form.

Uddannelsen er på 660 timer fordelt på en masse weekender hvilket giver mulighed for at komme hjem og øve sig. Jeg tager stadig på opfølgnings kurser i Lyngby, for at forbedre teknikkerne.

Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske i aftenvagt på en afdeling på Svendborg Sygehus. Derfor ligger de fleste af mine massagetider om formiddagen, men der er også mulighed for at lave aftaler enkelte eftermiddage eller om aftenen.

Behandlingerne foregår i min dejlige lille klinik i mit eget hjem på Dyrehavevej i Nyborg. Af og til er jeg også at finde på Hotel Hesselet i Nyborg, hvor jeg hjælper til når der laves par-massage.